Työhyvinvoinnin, osaamisen ja työurien tarpeet ja tavoitteet pienyrityksissä LAB Pro Wellbeing 11.8.2023
Elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjä, ideoi ja unelmoi näiden vinkkien avulla uusia tulonlähteitä LAB Pro Innovations 4.7.2023
Laskutusprosessin automaation taustalla on virtaviivaiset prosessit ja laadukas data LAB Pro Innovations 17.1.2022
Sote-ammattilaiset kehittämishankkeissa – uusissa rooleissa uusia osaamistarpeita LAB Pro Wellbeing 25.11.2021
Palvelujen muotoilua, systeemin suunnittelua vai sittenkin palvelujen suunnittelua? LAB Pro Innovations 18.8.2021
Sykäys-hankkeen koulutuskokonaisuus Black Diamond Cheerleedingin toiminnan kehittämisen tukena LAB Pro Wellbeing 29.4.2021
Laaja-alainen koulutuskokonaisuus osana seuran kehittämisprosessia ja seuratoimijoiden osaamisen kehittymistä LAB Pro Wellbeing 28.4.2021